Image

Dit jaar steun ik…

Steun je me? Kies het goede doel dat wij samen gaan steunen op het moment dat we een prijs zijn overeengekomen en ik de betaling ontvangen heb. Zie de Artikelen pagina voor meer info.

** [AknitaDoel-C2] keer 100% sinds 2018

Enthousiaste imkers en vele vrijwilligers verzorgen de bijenvolken doen en het onderhoud van de bijentuin.

De imkergroep op Kraaybeekerhof bestaat uit:
Marian van den Berg, Frank de Bruijn, Yvonne Hermsen en Marij Lohman.

Daarnaast helpt een wisselend aantal vrijwilligers mee om de tuin te onderhouden met circa 100 verschillende drachtplanten en 15 boomsoorten.

** [AknitaDoel-C3] keer 100% sinds 2018

De stichting heeft tot doel, met uitsluiting van winstoogmerk, klinisch wetenschappelijk onderzoek in het St. Antonius Ziekenhuis, alsmede activiteiten die daarmee verband houden op medisch en verpleegkundig vlak, te bevorderen, initiëren en te stimuleren.

We zijn ervan overtuigd dat we mensen slimmer beter kunnen maken door te blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek. Hiermee nemen we de opgedane kennis direct mee in de patiëntenzorg die we nu en in de toekomst bieden.

** [AknitaDoel-C4] keer 100% sinds 2018

Onze visie
De Regenboogboom is er voor kinderen, en hun ouders, die om wat voor reden dan ook plotseling de controle over hun leven verliezen, en zich daardoor uiterst kwetsbaar voelen.

Onze missie
Het is onze droom alle kinderen van de wereld te laten schitteren en te laten ervaren dat ze vanbinnen de kracht en de moed hebben om alle uitdagingen aan te kunnen.